top of page
MOD MOD CHAIR-6103 kopiëren.jpg

Over No Waste Kees

Mijn verhaal begon als een ambitieus afstudeerproject, gedreven door een passie voor duurzaamheid en design. Wat begon als een idee groeide al snel uit tot een groot succes. Onze eerste doorbraak kwam toen het HMC (Hout- en Meubileringscollege) en zelfs Koningin Máxima de primeur hadden en als eersten een van onze stoelen aankochten.​

 

Dit succes inspireerde mij om verder te gaan. We gingen op reis naar Milaan, waar we deelnamen aan het prestigieuze Masterly en de wereld kennis lieten maken met onze unieke kunstwerken. Het jaar daarop trokken we op met Colmar naar Milaan, waarmee we een brug sloegen tussen geschiedenis en hedendaagse creativiteit.

 

​Bij No Waste Chair geloven we in het vertellen van de verhalen van bedrijven door middel van kunstdesign. Onze stoelen zijn niet zomaar meubelstukken; ze zijn dragers van verhalen, symbolen van duurzaamheid en presenteren de schoonheid van uw restmateriaal. We zijn gepassioneerd over het creëren van memorabele, functionele kunstwerken en nodigen u uit om deel uit te maken van onze missie om de wereld te inspireren en te transformeren. Samen kunnen we het verhaal van uw bedrijf tot leven brengen met No Waste Chair.

bottom of page