top of page
MOD MOD CHAIR-6103 kopiëren.jpg

Over No Waste Kees

Mijn verhaal begon als een ambitieus afstudeerproject, gedreven door een passie voor duurzaamheid en design. Wat begon als het idee van een transparante stoel, groeide al snel uit een klein bedrijfje. Mijn eerste doorbraak kwam toen het Koningin Máxima de primeur had om als eerste een gevulde stoel te kopen. Sinds 2024 is het uitgegroeid tot een lijn met diverse transparante en vulbare meubels.

 

Dit succes inspireerde mij om verder te gaan. Ik ging op reis naar Milaan, nam deel aan het prestigieuze Masterly en liet de wereld kennis maken met mijn unieke kunstwerken. Het jaar daarop stond ik met een samenwerking met Colmar op Fuori Salone, onderdeel van Salone del Mobile, waar we samen een brug sloegen tussen geschiedenis, en hun duurzame verhaal, doormiddel van 20 gevulde No Waste Chairs.

 

​Ik geloof in het vertellen van de verhalen van mensen en bedrijven doormiddel van vulbaar design. Mijn meubels zijn niet zomaar designs; ze zijn dragers van verhalen, symbolen van duurzaamheid en presenteren de schoonheid van uw waardevolle items. Ik ben gepassioneerd over het creëren van memorabele, functionele kunstwerken en nodigen u uit om deel uit te maken van onze missie om de wereld te inspireren en te transformeren naar een transparante utopie. Samen kunnen we het verhaal van het leven of een organisatie tot leven brengen met No Waste Kees.

Neem contact op.

bottom of page