top of page

Samenwerken

 • Visualiseert bedrijfsverhalen

 • Vele marketingmogelijkeden

 • IJsbreker in de lobby

 • Kunstdesign

 • Duurzaam statement

 • Incl. certificaat van echtheid

Bedankt voor de inzending!

Bestand uploaden
 • alt.text.label.Instagram
 • alt.text.label.LinkedIn
 • alt.text.label.YouTube
 • TikTok

Bij samenwerking krijgt u:

 • Brainstorm over inhoud stoel

 • X gevulde stoelen

 • Foto's voor intern gebruik

 • Naam/logo bedrijf op de stoel

 • Certificaat van echtheid

 • Levering binnen NL

Extra mogelijkheden;

 • Social media content

 • PR en marketing campagne

 • Meerdere stoelen of tafels

 • Kees Dekkers als spreker

 • Merknaam en logo gebruik

En nog veel meer

Contactformulier

No Waste Chair concept

Breng uw verhaal tot leven

Mijn doel is om de duurzame verhalen van bedrijven en organisaties te visualiseren en hiermee klanten en werknemers mee te inspireren en activeren. Ik vul mijn stoelen met jullie verhaal doormiddel van jullie afval, reststroom of de geschiedenis te gebruiken en dit te verwerken in een set stoelen. Het is een prachtige manier om het ijs te breken en gelijk uw verhaal te vertellen doordat u letterlijk op het verhaal zit.

 

Bij mij draait alles om het creëren van activerend, gedenkwaardig en functionele kunstwerken die ook een krachtig verhaal vertellen. Bekijk hieronder mijn vorige samenwerkingen en ontwerpen en wordt zelf onderdeel van de No Waste beweging met uw organisatie. Vul een set met het bedrijf, of laat ze door mij vullen. Start de verandering vandaag en vertel uw eigen verhaal met No Waste Chair.

Vrijblijvende kennismaking? Laat uw gegevens hier achter -->

Voor prijzen graag contact opnemen.

Projecten

No Waste Chair voor Natuurmonumenten met een petitie

Natuurmonumenten - Petitie tweedekamer

Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 62% van alle kiezers vindt dat er meer ruimte moet komen voor de natuur. De meerderheid van mensen die op de nu formerende partijen stemde, vindt ook dat hun partij meer moet doen om natuur te beschermen. Onze boswachters gingen vandaag naar Den Haag met 81,479 persoonlijke beterschapswensen om er zeker van te zijn dat ook deze stemmen gehoord zullen worden. Ze deden een heldere oproep aan alle formerende partijen; Neem je eigen achterban nu serieus! Vind jij ook dat er meer ruimte moet komen voor de natuur? 

📹: R. Boers

No Waste Chair in samenwerking met Swapfiets

Swapfiets

De pionier in duurzame mobiliteit, Swapfiets, zal in 2025 de eerste 100% circulaire fiets introduceren. Met hun huidige fietsen, al de meest duurzame in de branche dankzij slim design en circulaire onderdelen, verminderen ze hun afval met 66% en verlengen ze de levensduur. Om hun toewijding aan circulariteit te benadrukken, onthulde Swapfiets op Black Friday, juist tegen de massaconsumptie, een 'No Waste Chair' in hun Amsterdamse winkel.

Centraal Museum  Utrecht

Samen met Centraal Museum Utrecht wilden we een statement maken aan bezoekers. Tijdens het eerste deel van de expositie ''Stoel Neem Stelling'' vroegen we wat de bezoeker het meest storende afval vond. Duizenden ideeën zijn binnengekomen en we hebben uiteindelijk voor voedselafval gekozen, botten! Ik heb een geslachte koe helemaal schoon gekookt (soep en bouillon van gemaakt) en de botten schoongemaakt en in de stoel verwerkt.

No Waste Chair in samenwerking met Centraal Museum Utrecht
No Waste Chair in samenwerking met Colmar

Colmar Original

Samen met Colmar hebben we een manifest tegen verspilling gecreëerd.  20 unieke stoelen hebben het verhaal achter Colmar gedeeld met het publiek tijdens de Milan Design Week. Met deze campagne hebben we de Colmar klanten geïnformeerd over wat Colmar doet om verspilling en klimaatschade tegen te gaan. Zo gaan zij voor hoge kwaliteit en planten ze bomen in natuurgebieden.

ICI Paris

In het streven naar duurzaamheid hebben we met ICI Paris de ''Bring Back Your Bottle''-campagne omgezet in een visueel meesterwerk. Elk parfumflesje dat is teruggebracht, is nu vereeuwigd in twee unieke exemplaren, die verloot is onder de members van ICI Paris. Zo geven we niet alleen een tweede leven aan materialen, maar betrekken we ook onze gewaardeerde gemeenschap bij dit concept.

No Waste Chair in samenwerking met ICI Paris
No Waste Chair met 50.000 peuken van Zandvoort geraapt met de hand

No Smokey Chair

50.000 sigaretten. 50.000 keer bukken. 50.000 keer een sigaret oppakken en in je zakje doen. Dat was de route van deze sigaretten. Strand Zandvoort was eventjes schoon.

No Waste Chair gevuld met Coca Cola blikjes

Coca Cola

Tijdens de afval vrije week hebben we een groot gebied afval vrij gemaakt, hier zaten zoveel Cola blikjes tussen om er meerdere stoelen van te kunnen maken en dit verhaal te kunnen vertellen.

No Waste Chair met afval van het strand Zandvoort

Beach Clean-up Stichting De Noordzee

In samenwerking met Stichting de Noordzee hebben we het hele strand van Nederland opgeruimd en van het verzamelde afval verschillende stoelen gemaakt, waaronder deze met strandafval.

No Waste Chair in samenwerking met J5 Sneakers

J5 Sneaker Store

In samenwerking met een unieke sneakerwinkel die ook tweedehandsparen doorverkoopt, hebben we een stoel gemaakt voor in hun winkel, vervaardigd met oude schoenen.

bottom of page