top of page

Business Kees

No Waste Concept; breek het ijs

 

No Waste Kees maakt jou business case visueel! Ik ben uw bestemming voor creatieve kunst- en designoplossingen met een missie. Mijn doel is om bedrijven en organisaties te verrijken en verhalen te vertellen met het unieke No Waste Concept. Ik vul hoogwaardig en handgemaakt design met jullie verhaal. Breek het ijs en vertel in uw lobby direct uw bedrijfsverhaal.

 

Bij mij draait alles om het creëren van gedenkwaardige en functionele kunstwerken die niet alleen prachtig zijn, maar ook een krachtig verhaal vertellen. Ontdek mijn ontwerpen en maak deel uit van de beweging die verhalen verteld en tegelijk kunst en design combineert. Samen kan ik jullie boodschap tot leven brengen en een blijvende herdenkingen creëren. Vul een set met het bedrijf, of laat ze door mij vullen. Wees onderdeel van je eigen geschiedenis en laat het zien met uw eigen

No Waste Kees.

Zou ik is met u meedenken? Laat vrijblijvend uw gegevens achter

  • Visualiseert bedrijfsverhalen

  • Uniek

  • IJsbreker in de lobby

  • Kunstdesign

  • Incl. certificaat van echtheid

  • Duurzaam statement

Bedankt voor de inzending!

Bestand uploaden
  • alt.text.label.Instagram
  • alt.text.label.LinkedIn
  • alt.text.label.YouTube
  • TikTok

Projecten

No-Waste-Chair-HR-13_edited.jpg

Swapfiets

De pionier in duurzame mobiliteit, Swapfiets, zal in 2025 de eerste 100% circulaire fiets introduceren. Met hun huidige fietsen, al de meest duurzame in de branche dankzij slim design en circulaire onderdelen, verminderen ze hun afval met 66% en verlengen ze de levensduur. Om hun toewijding aan circulariteit te benadrukken, onthulde Swapfiets op Black Friday, juist tegen de massaconsumptie, een 'No Waste Chair' in hun Amsterdamse winkel.

Centraal Museum  Utrecht

Samen met Centraal Museum Utrecht wilden we een statement maken aan bezoekers. Tijdens het eerste deel van de expositie ''Stoel Neem Stelling'' vroegen we wat de bezoeker het meest storende afval vond. Duizenden ideeën zijn binnengekomen en we hebben uiteindelijk voor voedselafval gekozen, botten! Ik heb een geslachte koe helemaal schoon gekookt (soep en bouillon van gemaakt) en de botten schoongemaakt en in de stoel verwerkt.

IMG_9918.JPEG
IMG_0736_edited.png

Colmar Original

Samen met Colmar hebben we een manifest tegen verspilling gecreëerd.  20 unieke stoelen hebben het verhaal achter Colmar gedeeld met het publiek tijdens de Milan Design Week. Met deze campagne hebben we de Colmar klanten geïnformeerd over wat Colmar doet om verspilling en klimaatschade tegen te gaan. Zo gaan zij voor hoge kwaliteit en planten ze bomen in natuurgebieden.

ICI Paris

In het streven naar duurzaamheid hebben we met ICI Paris de ''Bring Back Your Bottle''-campagne omgezet in een visueel meesterwerk. Elk parfumflesje dat is teruggebracht, is nu vereeuwigd in twee unieke exemplaren, die verloot is onder de members van ICI Paris. Zo geven we niet alleen een tweede leven aan materialen, maar betrekken we ook onze gewaardeerde gemeenschap bij dit concept.

No Waste ICI Paris-1.jpg
IMG_1596-2.jpg

No Smokey Chair

50.000 sigaretten. 50.000 keer bukken. 50.000 keer een sigaret oppakken en in je zakje doen. Dat was de route van deze sigaretten. Strand Zandvoort was eventjes schoon.

Coca Cola 1-2.jpg

Coca Cola

Tijdens de afval vrije week hebben we een groot gebied afval vrij gemaakt, hier zaten zoveel Cola blikjes tussen om er meerdere stoelen van te kunnen maken en dit verhaal te kunnen vertellen.

Afval 2 stoel -1.jpg

Beach Clean-up Stichting De Noordzee

In samenwerking met Stichting de Noordzee hebben we het hele strand van Nederland opgeruimd en van het verzamelde afval verschillende stoelen gemaakt, waaronder deze met strandafval.

No Waste Sneaker-2.jpg

J5 Sneaker Store

In samenwerking met een unieke sneakerwinkel die ook tweedehandsparen doorverkoopt, hebben we een stoel gemaakt voor in hun winkel, vervaardigd met oude schoenen.

bottom of page