top of page

Projecten

No-Waste-Chair-HR-13_edited.jpg

Swapfiets

Een pionier in duurzame mobiliteit, zal in 2025 de eerste 100% circulaire fiets introduceren. Met hun huidige fietsen, al de meest duurzame in de branche dankzij slim design en circulaire onderdelen, verminderen ze schade met 66% en verlengen ze de levensduur. Om hun toewijding aan circulariteit te benadrukken, onthulde Swapfiets op Black Friday een 'No Waste Chair' in hun Amsterdamse winkel.

IMG_0736_edited.png

Colmar Original

Samen met Colmar hebben we een manifest tegen verspilling gecreëerd.  20 unieke stoelen hebben het verhaal achter Colmar gedeeld met het publiek tijdens de Milan Design Week.

Coca Cola 1-2.jpg

Coca Cola

Tijdens de afval vrije week hebben we een groot gebied afval vrij gemaakt, hier zaten zoveel Cola blikjes tussen om er meerdere stoelen van te kunnen maken en dit verhaal te kunnen vertellen.

No Waste ICI Paris-1.jpg

ICI Paris

De ''Bring Back Your Bottle'' campagne hebbe wij visueel gemaakt door alle teruggebrachte parfumflesjes te tonen in 2 exemplaren die gewonnen konden worden door een member van ICI Paris.

Afval 2 stoel -1.jpg

Beach Clean-up Stichting De Noordzee

In samenwerking met Stichting de Noordzee hebben we het hele strand van Nederland opgeruimd en van het verzamelde afval verschillende stoelen gemaakt, waaronder deze met strandafval.

No Waste Sneaker-2.jpg

J4 Sneaker Store

In samenwerking met een unieke sneakerwinkel die ook tweedehandsparen doorverkoopt, hebben we een stoel gemaakt voor in hun winkel, vervaardigd met oude schoenen.

IMG_1596-2.jpg

No Smokey Chair

50.000 sigaretten. 50.000 keer bukken. 50.000 keer een sigaret oppakken en in je zakje doen. Dat was de route van deze sigaretten. Strand Zandvoort was eventjes schoon.

bottom of page